Boutique Guitar Showcase | The Netherlands

De reizende collectie van unieke, wereldklasse instrumenten gemaakt door de beste gitaarbouwers is terug op tournee. We zijn er trots op dat we voor het vierde achtereenvolgende jaar hun show in Nederland mogen organiseren op de 22e van Oktober, mis het niet!
2 september 2022 in
Maarten Dispa
| Nog geen reacties

De NAMM Show

Jamie Gale, liefhebber van al het goede en gitaar-nerd deluxe, heeft een gave om gitaarbouwers te vinden die buitengewone instrumenten maken. Instrumenten die wij nu als 'boutique' zouden beschouwen.

Op de wereldberoemde NAMM show in Anaheim probeerden deze bouwers de erkenning te krijgen die ze verdienden, alleen werden ze ondergesneeuwd door grote merken met flitsende kraampjes. Meestal eindigden ze weggestopt in een hoekje. Jamie was een van de weinigen (en de enige gestoord genoeg) die de moeite nam om elke vierkante centimeter van de show te bezoeken op zoek naar deze boutique bouwers. Uiteindelijk realiseerde de NAMM zich dat ze een plek nodig hadden waar deze instrumenten in de schijnwerpers konden worden gezet. Ze namen contact op met Jamie en voilà, de Boutique Guitar Showcase was geboren. 

ENTOUR 2022

Om te voldoen aan de vraag van winkeleigenaars die zo'n ervaring voor hun eigen klanten willen, reizen Jamie en zijn familie elk jaar de wereld rond met een camper gevuld met gitaarkoffers en lokale cuisine die ze onderweg oppikken. De tour van dit jaar bestrijkt meer dan 25 steden en 10 landen en wij zijn er trots om er een van te zijn. Voor slechts één dag, 22 oktober, zullen deze gitaren als een tijdelijke tentoonstelling in een museum door onze winkel slingeren. Jamie, en ook ons verkoopteam, zullen klaar staan om alle vragen die je hebt over deze beauties te beantwoorden.

Om je een indruk te geven van de show: Rhett Shull maakte deze geweldige video bij Righteous Guitars tijdens de BGS in 2018.

Try before you buy

De tentoongestelde instrumenten zijn er niet alleen om het oog te strelen, ze zijn bedoeld om bespeeld, gevoeld en geroken te worden! De meeste van deze gitaarbouwers hebben lange wachtlijsten en hebben zelden voorraad in de winkels vanwege de grote vraag en het zorgvuldige bouwproces. De Boutique Guitar Showcase biedt een zeldzame kans om deze instrumenten die je online hebt gezien te bespelen en er zelfs een te kopen. Als een paar specs niet naar je zin zijn, kunnen we zelfs contact opnemen met de bouwers om een custom-order in de maak te krijgen. 

Om je een kleine indruk te geven van wat er komen gaat zonder de pret te bederven, zijn hier wat foto's van de gitaren die momenteel te zien zijn op de Amerikaanse tak van hun tournee. 


Aanmelden om een reactie achter te laten