De nieuwe 2018 Martin D-45 John Mayer!

Martin heeft eindelijk hun nieuwe John Mayer signature-model onthuld! Deze keer is het een D-45 met een bovenblad van Engelmann sparrenhout en achter- en zijkanten van Guatemalteeks palissander.
5 januari 2018 in
MAD97, Maarten Dispa
| Nog geen reacties

Zoals je wellicht weet, is de Martin D-45 het vlaggenschipmodel van de Standard Series. Het is het gekozen model van legendes als Stephen Stills en Gene Autry. Met prachtige kenmerken zoals hoogwaardige klankhoutsoorten en met de hand ingelegde parels. Niets zal meer indruk maken en laten zien dat je "gearriveerd" bent dan een D-45!

Nu, precies op tijd voor de NAMM-show van 2018, kan John Mayer zich toevoegen aan die lijst. Deze moderne legende krijgt zijn eigen D-45 signature-model. Vervaardigd met achter- en zijkanten van Guatemalteeks palissander en een bovenblad van Engelmann sparrenhout met verouderende toner en naar voren geschoven Adirondack X-bracing. Dit klankmeesterwerk is ontworpen door John Mayer en gecreëerd door de vakmensen in de Martin Custom Shop.

 


Met een volledig dikke hals ingelegd met hexagon-parels, precies zoals John het wil. Een botenzadel en -brug en gouden open tandwielstemmechanieken. De D-45 John Mayer heeft ook een interne label die persoonlijk is ondertekend door de 7-voudig Grammy Award winnende artiest!

Deze gitaar zal later dit jaar worden uitgebracht, tegen een prijs van ongeveer €12.500,-. We verwachten meer nieuws van Martin, vooral rond de NAMM-show. Als er iets opduikt, houden we je op de hoogte!

We krijgen mogelijk twee van deze John Mayer-modellen binnen! Deze instrumenten zijn zeer verzamelbaar en zullen alleen maar in waarde stijgen; de John Mayer-modellen zijn altijd van buitengewoon hoge kwaliteit en vakmanschap. Neem eens een kijkje bij onze Martin 00-42SC Stagecoach voor een vergelijkbaar instrument van dezelfde kwaliteit!


Aanmelden om een reactie achter te laten