De nieuwe Walrus Audio R1 bewijst het Nut van Leegte!

Tijdens de NAMM Show 2021 presenteert Walrus Audio een nieuw toverdoosje je alle ruimte geeft
28 januari 2021 in
Erik Bogaards
| Nog geen reacties

Een belangrijke Oosterse wijsheid gaat over de waarde van leegte. Want leegte lijkt misschien niets, volgens Tao is het juist allesbepalend. Want, zo leert Tao ons: als je vier muren neerzet, maken die muren niet het huis, maar juist die nieuwe lege ruimte die door vier muren ontstaat: 

De Leegte heeft het grootste Nut

Datzelfde principe geldt ook voor muziek, want zonder ruimte klinkt een toon plat en doods. Maar hoe krijg je ruimte in je geluid, als die ruimte er niet is? Of als je in een studio staat, maar juist op zoek bent naar de veel grotere Leegte van een ravijn? Of die van een Melkwegstelsel?

 Alle ruimte die je ooit zoekt, kan je maken met dit nieuwe toverdoosje van Walrus Audio, R1 High Fidelity Stereo Reverb, Mako series. Dit nieuwe pedaal biedt zo’n beetje alle galm die je je voor kunt stellen met wat extra glitters en glitches om ’t helemaal af te maken.  Met één simpele klik, speel je gitaar in de badkamer of in een Galaxy far, far away, en alles wat er tussenin zit.

Walrus Audio is me de R1 duidelijk gegaan voor de ‘Reverb to end all Reverbs', want je krijgt onder meer een Plate, Spring, Hall en een Big F***ing Reverb. Die laatste klinkt als een canyon. Tel daar nog een shimmerende Air en een glitchy Refract standje bij op en alle eindeloze Leegte die Tao ooit Nuttig zou hebben gevonden past gewoon op je pedalboard.

Meer weten over prijzen en beschikbaarheid van deze Walrus pedalen? Neem gerust contact met ons op

 

SPECS:

  • Programs: Spring, Hall, Plate, BFR, RFRCT (Refract), Air

  • Presets: tot 128 via MIDI of bank switch

  • Tune Knop en knoppen voor Rate, Depth en Pre-Delay

  • Bypass Modes: True Bypass, DSP+True Bypass (trails), DSP Bypass (trails)



Aanmelden om een reactie achter te laten