Fellows Favourite Guitar Gifts: De leukste gitaarcadeautjes tot 100 euro!

Wat geef je een gitarist cadeau? We tippen onze favoriete must-haves voor iedere gitaarspeler!
3 december 2020 in
Erik Bogaards
| Nog geen reacties

Een Tuner

Prijs: 9,99 euro

 

Iedere gitarist heeft baat bij een stemapparaatje en wie wel eens in onze winkel in Dedemsvaart is geweest, kent deze Fellow Favourite vast wel: de Clip Tuners. Scherp geprijsde, superhandige apparaatjes, met een groot, goed verlicht beeldscherm, geschikt voor gitaar, bas, mandoline en ukelele.

Snaren

Prijs: 9,90 euro

 

Als gitarist ontkom je er niet aan je snaren regelmatig te vervangen en dat is niet voor iedereen het favoriete klusje. Wij vinden dat jammer, want het geeft je de kans om je instrument even te verwennen met een goede poetsbeurt en daarna klinkt je gitaar zo-veel-beter! De meeste gitaristen zijn nogal honkvast en verhuizen vaker dan dat ze van merk of type snaren wisselen. Zonde, want met een ander setje, klinkt, voelt en speelt je gitaar weer net even anders. Wij tippen de Martin Retro snaren, omdat die echt totaal anders klinken en voelen dan bijvoorbeeld de populaire Elixer snaren. Deze Retro snaren zijn lekker  ‘woody’, warm en heel natuurlijk. Zoek je iets anders? Hier vindt je al onze snaren.

Plectrums

Prijs: 9 euro

 

Ze belanden onder de bank, in de was, blijven liggen in de oefenruimte en misschien gooien we ze binnenkort weer de zaal in naar een juichende menigte. Zoek je een goed cadeau voor iedere gitarist? Plectrums hebben ze dus nooit genoeg. Wij van The Fellowship of Acoustics adviseren deze, van The Fellowship of Acoustics.

 

En die bewaar je natuurlijk in zo’n superhandig leren tasje.

Gitaarles

Prijs: vanaf 27 euro

 

Het leukste van een instrument leren spelen is natuurlijk dat het nooit af is: je kunt je leven lang dingen bijleren. Héél dicht bij ons in de buurt zit natuurlijk muziekschool Vechtdal waar je in goede handen bent als je gitaar wil leren spelen of als je nog beter wil leren spelen. Is Dedemsvaart wat te ver weg? Probeer dan eens een keertje Fender Play. Online lessen in je eigen tempo, voor ieder niveau en vooral gericht op snel (en goed!) liedjes leren spelen.

Gitaarverzorging

Prijs: 28 euro

 

De meeste huizen zijn een flink deel van het jaar een beetje te ‘droog’ voor gitaren en dat is niet zo goed voor ze. Dat ongemak is makkelijk te voorkomen door je gitaar regelmatig even lekker te ‘moisturisen’. Niet met een crèmepje, maar door de luchtvochtigheid op peil te houden met een humidipak. Gitaar in de koffer, humidipak erbij en klaar is Kees.

Slide

Prijs: 28,95 euro

 

Voor gitaristen die een ander geluid uit de gitaar willen halen: pak een keertje een slide! Lekker bluesy of country of iets anders, want wat je ook speelt, het krijgt net even dat andere geluid en een compleet andere feel met zo’n blitse bronzen slide die ook mooi is als je er niet mee speelt.

Gitaar Gift Box

Prijs: 37 euro

 

Mooi pakket waar iedere gitarist met een elektrische gitaar heel blij van wordt. Setje snaren, exclusieve stickers, kabeltje, plectrums: het zit er allemaal in en ziet er geweldig uit. Van dit pakket zijn er slechts 250 gemaakt en wij hebben er 10 weten te bemachtigen. Wees er dus snel bij!

Gitaarstandaard

Prijs: 44 euro

 

De meeste gitaren lopen wel een keer een deuk op en dat is natuurlijk jammer. Voorkomen is beter dan genezen en deze slimme standaard helpt daarbij, want dankzij een zelfsluitend systeem, klem je een gitaar hierin en zit ie goed vast. Zo vast dat een band- of huisgenoot ‘m er niet meer zomaar uitstoot.  Super solide standaard die in Dedemsvaart snel onze favoriet is geworden, omdat er hier ook wel eens een hond rondliep met zo’n zwiepende staart. Zelfs dat is geen probleem voor deze Hercules.

Capodaster

Prijs: 44,95 euro

 

Met een Capo speel je in een handomdraai in een andere toonsoort en dat maakt dit apparaatje misschien wel de beste vriend van iedere gitarist. Wij zien deze nieuwe van G7  als de Capo di tutti Capi: compact, stevig, makkelijk te gebruiken en blijft zitten waar ie zit. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Gitaarband

Prijs: 59 euro

 

Je hebt gitaarbanden in allerlei soorten, kleuren en maten, maar wij zetten deze van Silver Coin graag even in het zonnetje. Prachtig borduurwerk, vernoemd naar Maya Goden en verpakt in een fraaie giftbox.

Gitaarklok

Prijs: 79 euro

 

Iedere gitarist kent het gevoel waarbij je na ‘even spelen’ je ineens beseft dat er weer een paar uur voorbij zijn en je wéér te laat bent. Oeps! Misschien trekt deze klok op tijd de aandacht. Beschikbaar in verschillende formaten.

Boost pedaal

Prijs: 85 euro

 

Een pedaal dat een plekje verdient op bijna ieder pedalboard: de boost. Duwt het geluid van je gitaar zo de versterker in dat ie voller en vetter klinkt. Dankzij de 3-bands equalizer kan je de kleur helemaal naar je hand zetten en de ledlampjes in de knoppen zorgen ervoor dat je dat onder alle omstandigheden snel kunt doen. Tip: zet deze boost een keer vóór een overdrive of distortion pedaal. Je kunt dan niet alleen nog harder scheuren, maar ook de klank en de bite van de oversturing totaal omgooien. Heel veel pedaal voor weinig geld.

Moeite met kiezen? We hebben natuurlijk ook giftcards voor ieder budget.

Welk cadeau je ook kiest, bestel op tijd, want onze koeriers hebben het druk. We wensen iedereen veel plezier bij het geven of uitpakken!

Aanmelden om een reactie achter te laten