Gibson introduceert het Kirk Douglas SG Signature-model!

Gibson begint het jaar 2021 met de lancering van een gloednieuw signature-model voor 'Captain' Kirk Douglas, de gitarist van The Roots, de geliefde huisband van de Late Night Show met Jimmy Fallon op NBC.
19 januari 2021 in
Erik Bogaards
| Nog geen reacties

"Captain" Kirk Douglas heeft een welverdiende reputatie opgebouwd als een uitstekende en veelzijdige gitarist. Van het begeleiden van een themaliedje het ene moment tot het spelen van een psychedelische jam het volgende, en vervolgens het ondersteunen van een grote artiest na de reclame, deze geweldige speler kan echt alles.

De Kirk Douglas SG is net zo veelzijdig als zijn naamgenoot en klaar om elke toon te leveren die je nodig hebt om te rocken met de veeleisende muziek van vandaag. Deze veelzijdigheid komt voort uit de Burstbucker-pickups die kunnen worden gesplitst met de push/pull-volumeregelaars. Een vibrola-staartstuk versterkt verder de kwaliteiten van deze prachtige gitaar en maakt duidelijk waarom de Kirk Douglas SG zo'n verleidelijk beest is.

Deze sexy gitaar is verkrijgbaar in twee verschillende kleurcombinaties: Inverness Green met zilveren hardware en Ebony Black met gouden hardware. Hier zijn alle details. Ben je geïnteresseerd in deze gitaar? Ga nu naar onze productpagina! CLICK HERE.


Aanmelden om een reactie achter te laten