Mesa Boogie Keert Terug Naar TFOA!

24 februari 2024 in
Jurgen Bakker
| Nog geen reacties

Het is eindelijk zover! Tijdens de opening van de Gibson Garage in Londen is bekendgemaakt dat Mesa Boogie terugkeert naar Europa! Vanaf 2 april zullen de versterkers van Mesa Boogie weer verkrijgbaar zijn in Europa, en wij zijn trots dat we mogen aankondigen dat The Fellowship Of Acoustics een van de 'authorized' dealers van het merk is!

Mesa Boogie Pre-Orders

Bij ons kun je binnenkort dus weer terecht voor een groot aanbod van Mesa versterkers. Een kleine greep uit de selectie: niet alleen de 1x12 Boogie 19 Cab, 1x12 California Tweed 6V6 Combo, 1x12 Fillmore 100 Combo, maar ook de Mark VII 1x12 Combo en Head, en 2x10 Diagonal Subway Ultra-Lite Bass kabinet komen naar Dedemsvaart!

Vanaf 2 april zullen deze producten beschikbaar zijn, maar je kunt nu alvast een pre-order bij ons plaatsen zodat jij een van de eersten bent die zijn nieuwe versterker ontvangt! Houd daarom ook goed onze Mesa pagina in de gaten.

Bekijk hier onze Mesa Boogie assortiment

Mesa Boogie Pre-Orders

Benieuwd naar welke versterkers en kabinetten wij binnen gaan krijgen? Of wil je alvast een pre-order plaatsen voor een bepaald product? Neem contact op met onze Fellows door het formulier hieronder in te vullen en wij helpen je graag verder!

Splits e-mailadressen met een komma.
in News
Aanmelden om een reactie achter te laten