NAMM 2023 Highlights

The Fellowship of Acoustics gaat natuurlijk naar de grootste muziekbeurs ter wereld. Om te kijken, te kopen, te kletsen en té gekke verrassingen te krijgen!
3 mei 2023 in
Erik Bogaards
| Nog geen reacties


NAMM 2023: Kijken

The NAMM Show is Amerikaans en dat betekent groter dan groot en simpelweg overdonderdend. Want naast zo’n beetje álle grote gitaarbouwers van de wereld vind je er ook nog eens andere instrumentenmakers. Van keyboards tot koper en van drumstellen tot dj-sets: het is er allemaal. Gelukkig weten we er inmiddels onze weg redelijk te vinden en daarom gingen we tussen al dat groots heel gericht op bezoek bij Klein Guitars:

en Isaac Jang Guitars:

Beiden onderdeel van de Boutique Guitar Showcase. Dat is een door onze goede vriend Jamie Gale samengestelde show van kleine, innovatieve bouwers en een vast onderdeel van NAMM. Later dit jaar gaat deze show op wereldreis en dan hopen we Jamie Gale weer te verwelkomen in onze gitaarvilla in Dedemsvaart. De sneak preview die we zagen in Anaheim belooft weer heel veel goeds.

Lowden

Bij Lowden zagen we dat het wéér heel goed was en daarover hopen we je binnenkort meer te vertellen.

Hozen

Hozen betoverde ons tussendoor met een wáánzinnige inlay!

Iris

Bij Iris Guitars was het zo druk, dat we er een paar keer terug moesten komen voordat we eindelijk...

​Bij Maybach zagen we de Baron, een modelletje waarmee ze de wereld kunnen veroveren.

En verder zagen we Two Rock, Ernie Ball, Mule, Dunlop, Honey Tea en nog veul, veul meer. Kijk ook eens op onze Instagram voor alle mooie foto's van Fellow Maarten.

NAMM 2023: Kopen

Fellow Coen is al heel lang fan van Ryan Guitars en dit jaar doet deze bouwer er nog een schep bovenop met ‘The Tempest’. Die konden we simpelweg niet laten staan en hebben we meteen gekocht.


Bij de Martin Guitar Custom Shop hielp de altijd vriendelijke Dan ons met het samenstellen van een 00 12-frets model in de 45 style met een geweldige set Guatamalan Rosewood.

Als Custom Shop Expert Dealer krijgen we gelukkig wat voorrang bij de bouw, dus we hopen ‘m dit jaar nog te ontvangen.

 

Bij Wild Custom Guitars weten ze wat Cool is en werden we tóch warm ontvangen. Mooi spul voor een verrassende prijs, waar we zeker meer mee willen gaan doen.

NAMM 2023: Kletsen

Tijdens NAMM loop je veel andere gitaargekkies tegen het lijf. Zoals onze goede vriend Jan Stovicek, de man achter het geweldige BSG Guitars. 

Hij was daar niet alleen om even bij te kletsen, maar vertelde dat hij de hand had weten te leggen op een geweldige partij Koa. Wij zijn heel benieuwd naar wat hij daarvan gaat maken. Natuurlijk was de alomaanwezige Paul Davids van de partij en we hebben heel gezellig een énorm supersized broodje gegeten met That Pedal Show.

De mannen van PLEK waren er natuurlijk ook met hun superieure techniek voor het afstellen van gitaren. Jonker Guitarsthe Music Alliance en dan vergeten we er nog een heleboel.

NAMM 2023: Krijgen

Natuurlijk gingen we even op bezoek bij onze vrienden van Eastman. Voor hun geweldige instrumenten en de altijd innemende Qian Ni. Daar kregen we zomaar een cadeau, want we zijn de Number One Worldwide Eastman Dealer. Tussen alle herrie op zo’n beurs, iets om even heel stil van te worden.


in News
Aanmelden om een reactie achter te laten