Onze eerste podcast met Leif de Leeuw!

Bekijk de eerste aflevering over Gibson Murphy Lab, Humbucker vs P90, en picking technieken.
4 juni 2024 in
Jurgen Bakker
| 2 Opmerkingen

🎸 Welkom bij de eerste aflevering van onze nieuwe podcast met de enige echte Leif de Leeuw. Naast het maken van albums, touren met zijn eigen band en de blues koning van de Benelux zijn, is Leif ook een van onze Fellows als demo-speler. Leif was al een tijdje geïnteresseerd in het maken van een podcast over gitaarlessen, en dat vonden wij een geweldig idee!


We vinden het altijd fantastisch om Leif te horen spelen en met hem te praten over alles wat met gitaren te maken heeft, dus besloten we onze krachten te bundelen en onze gesprekken voor de camera op te nemen! Elke aflevering kiezen wij gitaren uit onze winkel waar een mooi verhaal aan zit of die simpelweg ontzettend gaaf zijn. En met die gitaren neemt Leif ons mee in de wereld van gitaar spelen waarbij elke aflevering een nieuw onderwerp aan bod komt! Voor gitaarnerds, door gitaarnerds! 😉

Leif de Leeuw Podcast at TFOA #1 | Murphy Lab, Humbucker vs. P90 & Picking Techniques

In deze eerste aflevering praten Leif en onze eigen Maarten over hoe de Gibson Murphy Lab hun gitaren relict, het geluid van een humbucker vergeleken met een P90, en laat Leif ons wat picking technieken zien. Daarnaast willen we graag van jou horen wat de naam en intro-tune van deze podcast moeten worden! Laat het ons weten in de comments op YouTube of geef een reactie onderaan deze pagina. Veel plezier!

Leif's Lesmateriaal 

Van de oefeningen en licks die besproken worden, heeft Leif ook lesmateriaal gemaakt! Hiermee kan je de oefeningen van Leif ook in je eigen tempo thuis bestuderen en oefenen. Je kunt dit lesmateriaal downloaden door op de knop hiernaast te klikken!

Luister op Spotify

Je kunt onze podcast ook beluisteren en volgen op Spotify. Klik hier om de podcast te beluisteren én bekijken op Spotify.

in News
Aanmelden om een reactie achter te laten