The Fellowship is erbij: NAMM 2023

Het is dé muziekbeurs van de wereld: de NAMM-Show in Anaheim. Een paradijs vol met gitaren en gear en natuurlijk is The Fellowship of Acoustics erbij!
3 mei 2023 in
Erik Bogaards
| Nog geen reacties

Binnenkort reizen we naar de Verenigde Staten om op zoek te gaan naar nog veul meer mooie gitaren & gear. Maar terwijl we onze koffers pakken, sijpelen de berichten over wat er tijdens de NAMM Show 2023 te zien valt al binnen. Een kleine greep uit wat ons is opgevallen.

Martin CEO 10

Onze vrienden uit Nazareth pakken ieder jaar flink uit op deze beurs en ook dit jaar zien daar meerdere modellen het levenslicht. Zoals een nieuw CEO model. De CEO7 is al lang een favoriet van veel gitaristen dus de verwachtingen voor de CEO 10 zijn hoog gespannen. Wij denken dat het wel goed komt met een supersexy OM model met een FSC Europees Sparren bovenblad, Palissander uit Guatamala en dan die Ambertone Finish. Die ‘Torch’ inlay! Wauw! Aangezien wij een Martin Expert Dealer zijn, hopen we er snel ééntje in onze winkel te verwelkomen, want er worden er maar 100 van gemaakt. 

Ook nieuw van Martin: de Street Legend Series. Daarmee brengt het iconische merk de legendarische vintage gitaren een stuk dichterbij heel veel gitaristen in een ge-relict jasje. Binnenkort verkrijgbaar in onder meer een D18 en D28.

Danelectro

Zoek je eens iets anders dan een standaard gitaar? Dan is Danelectro al jaren een goede keuze en daarom zijn we blij dat ze ook de variant met drie pick-ups in weer in productie gaan nemen.

Gibson

Gibson Goes Green this year, met een zeer verleidelijke remake van de gitaar waar Peter Green, Gary Moore en Kirk Hammett gitaargeschiedenis mee hebben geschreven.

Walrus Audio

We verkopen al jaren Walrus pedalen aan happy gebruikers en dit jaar struikelen we in Anaheim over een nieuwe, scherpgeprijsde variant met schuifjes: de Fundamentals. Voor minder dan 150 euro koop je deze basics van topkwaliteit die op geen één pedalboard mogen ontbreken. 

Michael Greenfield

Tussen al die grote jongens op deze gigantische beurs, zitten soms piepkleine pareltjes verstopt. Zoals Michael Greenfield, want: zijn naam is klein, maar zijn daden benne groot! Liefhebbers weten al lang dat deze man onmogelijke dingen uit klankhout weet te persen en wij gaan zeker even bij hem op de koffie.

Taylor

Taylor verraste ons eerder dit jaar al met extra AD modellen en hele fraaie finishes. Voor de beurs is de legendarische 400 serie aan de beurt.

Mayones

Eigenlijk hoeven we voor Mayones niet naar de VS, want deze elektrische en basgitaren komen gewoon uit Polen. Hypermodern, gericht op Metal en van onweerstaanbare kwaliteit. Zeker een bouwer die we gaan bezoeken.

Eastman

Vorig jaar zag de Juliette tijdens de NAMM Show het levenslicht en daar zijn we nog lang niet op uitgekeken. Waar Eastman dit jaar mee gaat komen is nog een verrassing, maar wat deze houttovenaars ook uit de hoge hoed tevoorschijn halen, wij zijn héél benieuwd!

Marshall

Marshall is groot geworden met versterkers, totdat ze jaren geleden ineens begonnen met pedaaltjes. Daar werd destijds wat wisselend op gereageerd, maar inmiddels zijn die pedalen legendarisch, moeilijk te verkrijgen en duur. Tot nu! Want Marshall is back on the floor!

Neumann

De microfoons van Neumann zijn te vinden in alle grote studio's ter wereld, want ze klinken geweldig. Daarom is het goed nieuws dat Neumann nu eindelijk met een eigen, superslimme Audio Interface komt.

De NAMM Show 2023 start op 12 april en wij zijn er vanaf het begin bij op zoek naar nog veel meer moois! Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Insta en Facebook. 

Wil je nu al meer weten over iets dat je hier hebt gezien? Of heb je andere vragen? Mail gerust op info@tfoa.eu of gebruik onze chat-functie. De Fellows zitten voor je klaar.

in News
Aanmelden om een reactie achter te laten