De Bluegrass Gitaar Masterclass van Bertolf!

Bekijk hier de volledige masterclass en speel mee met 'Bluefinger'!
24 april 2024 in
Jurgen Bakker
| Nog geen reacties

Als je het Bertolf vraagt: "Iedereen houdt van bluegrass, velen beseffen het alleen nog niet...". En we kunnen geen betere gitarist bedenken om die liefde voor Bluegrass bij anderen te ontketenen!

Daarom bezocht Bertolf in februari onze winkel voor een exclusieve, en zijn eerste(!), Bluegrass workshop! In 90 minuten vertelt Bertolf over bluegrass spelers, picking technieken, het vinden van je eigen stijl en beantwoordt hij vragen. Hij heeft ook de tabs uitgeschreven voor zijn nummer 'Bluefinger'! Kortom, genoeg interessante tips, trucs en verhalen van de Bluegrass maestro uit Zwolle! 

Bluegrass Masterclass

Zo'n 20 gelukkige Bluegrass-liefhebbers hadden het geluk deel te nemen aan deze exclusieve masterclass. We wilden de passie en kennis van Bertolf ook graag delen met iedereen die er niet bij kon zijn, en daarom hebben we met toestemming van Bertolf zijn eerste workshop mogen filmen!

Hiernaast kun je de volledige masterclass terugkijken, zelf meespelen met je gitaar, of simpelweg 90 minuten genieten van alle verhalen en interessante tips van Bertolf!

Bluefinger Gitaartab

Voor deze workshop heeft Bertolf ook een tablatuur gemaakt van zijn nummer 'Bluefinger' van zijn gelijknamige album! Deze kun je hier bekijken en downloaden.

Aan het eind van de masterclass daagt Bertolf iedereen uit om dit binnen een half jaar op origineel tempo te kunnen spelen.... durf jij de uitdaging aan?

in News
Aanmelden om een reactie achter te laten